Мороз проїхався по новому курсу Тимошенко: «там нова тільки зачіска»

Мороз проїхався по новому курсу Тимошенко: «там нова тільки зачіска»
Колишній спікер Верховної Ради Олександр Мороз

Тимошенко завжди говорить те, що хочуть почути люди - Мороз

Колишній спікер Верховної Ради Олександр Мороз заявив, що не вважає форум «Новий курс України» Юлії Тимошенко чимось новим для країни. Про це він повідомив у коментарі «Главкому.

«Тимошенко завжди говорить те, що хочуть почути люди, а коли посідає потрібну посаду починає займатися зовсім іншою діяльністю. У «Новому курсі України» - лише нова зачіска Тимошенко», - зазначив Мороз.

Крім того, Мороз зазначив, що заяви лідерки «Батьківщини» про зміну Конституції – це популізм. «Розмови про зміни до Конституції ведуть, як правило, ті, хто не збирається нічого змінювати.  Їх цікавить лише можливість приходу до влади і використання інструментів влади, відклавши у бік Конституцію», - відповів колишній спікер Ради.

«П’ять років тому текст необхідних змін до Конституції був вже розроблений кращими конституціоналістами України. Він оприлюднений у газеті «Юридичний вісник». Асоціація депутатів минулих скликань звернулася до парламенту з пропозиціями розглянути цей проект, взяти його до роботи, так само як і «Закон про вибори». У парламенті демонструють, що вони не бачили всього цього. Президент так само. І всі ведуть розмови про недосконалість Конституції», - додав Мороз.

Нагадаємо, лідерка фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила, що братиме участь у виборах президента України в 2019 році. Вона сказала, що у разі своєї перемоги на виборах проведе референдум для прийняття нової Конституції, «щоб зробити владу сильнішою та збалансованою».

Читайте також статті: 

Зняла косу та вдягла окуляри. Як Тимошенко намацує «новий курс»

Як збираються повертати Донбас та Крим Порошенко, Тимошенко, Гриценко та інші

«Треба змінювати не Конституцію, а себе». 22-й річниці Основного закону присвячується

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: