Москалькова пожалілася, що очікувала від України «кроку доброї волі»

Москалькова пожалілася, що очікувала від України «кроку доброї волі»
Омбудсмен РФ у Києві
Instagram Москалькової

Російський омбудсмен зазначила, що шкодує, що її не допустили до Одинцова

Російському омбудсмену Тетяні Москальковій не дозволили відвідати в київському СІЗО кримського дезертира Максима Одинцова, якого звинувачують у державній зраді.

Про це Москалькова у вівторок, 26 червня, повідомила в Instagram.

«Я прибула в СІЗО Києва разом з консулом Росії з метою відвідування Максима Одинцова на основі принципів взаємності та паритетності після відвідування консулом України засудженого Штиблікова в Омську. Однак керівництво установи відмовилося допустити мене на зустріч з Одинцовим, пославшись на відсутність дозволу з Мін'юсту України, а також дозволу суду», - заявила Москалькова.

За її словами, переговори з Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини Людмилою Денісовою також не дали позитивних результатів, «і ворота СІЗО Києва залишилися закриті».

Москалькова зазначила, що шкодує, що її не допустили до Одинцова, так як це могло стати «кроком доброї волі» у відносинах України та Росії і «проявом взаємності у відвідуванні громадян Росії і України омбудсменами».

Нагадаємо, 26 червня уповноважений з прав людини в РФ Тетяна Москалькова прибула до Києва, де зустрілася з моряками арештованого керченського судна «Норд».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: