На новорічні свята в Україні курсуватиме ще п'ять додаткових потягів

На новорічні свята в Україні курсуватиме ще п'ять додаткових потягів

Загалом на зимові свята вже відкрили продаж квитків на 15 додаткових поїздів

На період новорічно-різдвяних свят «Укрзалізниця» призначила ще п’ять додаткових поїздів з Києва до Ужгорода, Львова, Ковеля та Дніпра, а також із Одеси до Ужгорода.

Про це повідомляється на сайті підприємства.

«Загалом на зимові свята вже відкрили продаж квитків на 15 додаткових поїздів. Щоб усі охочі змогли доїхати до місць відпочинку та зустріти свята у колі рідних та близьких, плануємо призначити загалом 30 додаткових поїздів. Завдяки цим поїздам та їхньому ефективному обігу зможемо перевезти на 5-7% пасажирів більше, ніж минулоріч», – заявив керівник «Укрзалізниці» Євген Кравцов.

Також в «Укрзалізниці» заявляють про нові прямі маршрути: Івано-Франківськ – Дніпро, Запоріжжя – Ужгород, Кривий Ріг – Ужгород та Суми – Вінниця – шляхом подовження маршрутів існуючих поїздів.

Раніше стало відомо, що «Укрзалізниця» у наступному році планує двічі підвищити тарифи на пасажирські перевезення в Україні. Зокрема, згідно з фінансовим планом підприємства, передбачається індексація тарифів на перевезення пасажирів у межах країни з 1 квітня на 12% і з 1 жовтня на 12%.

Також підвищення цін очікується з квітня в міжнародному сполученні в середньому на 13-21% залежно від категорії поїзда і типу вагона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що «Укрзалізниця» з 8 грудня 2018 року запускає новий безпересадковий вагон з Києва у польський Вроцлав.

Крім того повідомлялося, що влітку 2019 року може почати курсувати поїзд з України в Польщу сполученням Львів-Люблін.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: