На Одещині побили виправданого фігуранта «справи 2 травня»

На Одещині побили виправданого фігуранта «справи 2 травня»

Суд у справі 2 травня 18 вересня 2017 

Фото: Думская 

У потерпілого діагностували черепно-мозкову травму, струс мозку і перелом ребер

В Одеській області на виїзді з Чорноморська побили одного з виправданих фігурантів справи про трагедію 2 травня 2014 року. Про це у Facebook повідомив радник начальника поліції Одеської області Руслан Форостяк.

Зокрема, він спростував поширену ЗМІ інформацію про те, що виправданому фігуранту справи 2 травня нібито пробили голову.

«Вчора дійсно надійшло повідомлення від адвоката одного з учасників процесу, що на його підзахисного напали невідомі на заправці БРСМ на виїзді з міста Чорноморськ і завдали йому тілесні ушкодження», - повідомив Форостяк.

За його словами, у потерпілого попередньо діагностовані закрита черепно-мозкова травма, струс мозку і перелом ребер. За фактом нападу порушено кримінальну справу.    

Як повідомлялося, у понеділок Іллічівський міський суд в Чорноморську Одеської області ухвалив виправдати і звільнити з-під варти всіх фігурантів «справи 2 травня».

Прокуратура готує апеляційну скаргу.

Нагадаємо, у Чорноморську (колишній Іллічівськ) на Одещині після того, як виправдали фігурантів «справи 2 травня» під будівлею суду почалися сутички, у яких постраждали близько 35 правоохоронців.

Як вже відомо, двох фігурантів справи суд дозволив повернути у СІЗО. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: