На Волині СБУ викрила на систематичних хабарах посадовця Укртрансбезпеки

На Волині СБУ викрила на систематичних хабарах посадовця Укртрансбезпеки
Фото: Управління Служби безпеки України у Волинській області

Посадовець налагодив механізм отримання хабарів від перевізників, вартість його «послуг» становила $100 з кожної машини, він «надавав» біля 500 дозволів щомісяця

Співробітники Управління Служби безпеки України у Волинській області під процесуальним керівництвом прокуратури викрили на систематичному отриманні хабарів головного спеціаліста відділу надання адміністративних послуг Управління Укртрансбезпеки у Волинській області. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Оперативники спецслужби встановили, що посадовець налагодив механізм отримання хабарів від перевізників за надання дозвільних документів на міжнародні вантажні перевезення. Вартість його «послуг» становила $100 з кожного транспортного засобу. У середньому зловмисник таким чином «надавав» понад 500 дозволів щомісяця.

Фото: Управління Служби безпеки України у Волинській областіФото: Управління Служби безпеки України у Волинській області

Крім того, за окрему плату посадовець обіцяв клієнтам пришвидшити процес отримання відповідних документів, а у разі відмови від сплати «данини» ‒ створював штучні перешкоди при їх оформленні.

Правоохоронці затримали чоловіка згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України на робочому місці під час отримання чергового хабара від місцевого жителя.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: