Нардепи просять суд відпустити Єфремова на поруки

Нардепи просять суд відпустити Єфремова на поруки
Олександр Єфремов

Термін арешту Єфремова закінчується 24 листопада

Народні депутати України від «Опозиційного блоку» подали клопотання до Печерського районного суду Києва з проханням застосувати до екс-нардепа від Партії регіонів Олександра Єфремова запобіжний захід у вигляді особистої поруки.

До суду прийшли народні депутати від «Опозиційного блоку» — Юрій Мороко, Сергій Ларін та Юрій Мірошниченко, які попросили суд відпустити Єфремова на поруки.

При цьому Мірошниченко повідомив, що й інші народні депутати підписалися під такими клопотаннями, але не змогли прибути на судове засідання.

Нагадаємо, термін арешту Єфремова закінчується 24 листопада.

У суботу, 19 листопада, суд не зміг обрати запобіжний захід Єфремову, оскільки підозрюваний заявив, що про засідання дізнався за півгодини до початку.

Як відомо, Єфремов підозрюється в скоєнні низки кримінальних правопорушень: заволодінні майном (ст. 191 ч. 5 КК); скоєнні умисних дій з метою зміни кордонів території України в порушення Конституції, що призвело до загибелі людей та інших тяжких наслідків (ст. 110 ч. 3 КК); скоєнні організаційного та іншого сприяння створенню терористичної організації «ЛНР» (ст. 258-3, ч. 1 КК).

Раніше на засіданні суду Єфремов переконував, що він не винен у злочинах, які йому інкримінує Генпрокуратура.

Також 23 листопада екс-регіонал Медяник прийшов до суду надати свідчення у справі Єфремова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: