Адвокат заарештованого Медяника розповів, на якій підставі екс-«регіонал» вів переговори з бойовиками на Донбасі

Адвокат заарештованого Медяника розповів, на якій підставі екс-«регіонал» вів переговори з бойовиками на Донбасі
Фото з відкритих джерел

Бо вся інша українська влада «боягузливо поховалася»

Захист екс-нардепа Володимира Медяника, заарештованого за підозрою в загрозі територіальній цілісності України, підтверджує, що він вів переговори з бойовиками «як народний депутат», більше того - став першим переговірником, коли вся влада «боягузливо поховалася”.

Про це заявив в інтерв’ю «Главкому» адвокат Медяника Євген Солодко.

«Він (Володимир Медяник - ред.) був зобов’язаний це робити, оскільки він як народний депутат давав присягу народу України і він виконував свої обов’язки народного депутата, передбачені законом про статус нардепа. Тим паче всі ці події відбувалися на його виборчому окрузі №109. Вся влада на той момент боягузливо поховалася. Першим переговірником виступив саме Медяник. Потім до нього приєдналися, як він повідомив, Наливайченко, Левус, Парубій та інші», - зазначив адвокат.

Щодо свідчень Романа Ландіка стосовно фінансування сепаратизму Медяником, Солодко нічого протиправного у цьому не побачив. «Я читав свідчення Ландіка, ті, які слідство намагається використовувати як докази. Ландік окрім того, що вказав, що знайомий з Медяником з 1998 року, вони перетиналися у справах бізнесу, ні про які протиправні дії Медяника не повідомляв», - заявив він.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: