Медяник прийшов до суду надати свідчення у справі Єфремова

Медяник прийшов до суду надати свідчення у справі Єфремова
Володимир Медяник вийшов на волю 24 жовтня

Адвокати Єфремова клопотали про допит екс-нардепа Медяника як свідка

Печерський районний суд Києва розпочав допит колишнього народного депутата Володимира Медяника у межах слухання клопотання прокуратури про продовження запобіжного заходу екс-нардепу від ПР Олександру Єфремову.

Захист Єфремова клопотав про допит як свідка колишнього нардепа Медяника.

Він повідомив, що тільки-но прилетів з-за кордону.

Відповідаючи на запитання адвоката про те, що йому відомо про роль Єфремова стосовно подій на Луганщині з 30 листопада 2013 року до червня 2014 року, Медяник сказав: «У цей період ми більше часу проводили в Києві, ніж у Луганську. Ми більше працювали у режимі депутатської роботи. Через склад свого характеру (Єфремов. – Ред.) ніколи б не займався тими речами, які йому інкримінують. Це моя думка».

Як повідомлялося, Генеральна прокуратура України закрила кримінальне провадження проти колишнього народного депутата України Володимира Медяника у зв’язку з тим, що не встановлені достатні докази для доведення його винуватості у суді.

Медяника підозрювали у скоєнні умисних дій з метою зміни кордонів території України у порушення Конституції, що призвело до загибелі людей та інших тяжких наслідків, і в скоєнні організаційного та іншого сприяння створенню та діяльності терористичної організації «ЛНР».

Нагадаємо, екс-регіонал Медяник планує судитися з прокуратурою через своє ув’язнення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: