Суд у Києві обирає запобіжний захід екс-нардепу Медянику

Суд у Києві обирає запобіжний захід екс-нардепу Медянику

Медяник був затриманий 7 серпня

Печерський райсуд Києва обирає запобіжний захід колишньому народному депутату від «Партії регіонів» Володимира Медяника.

Судове засідання почалося о 9:00.

У ГПУ повідомили, що він підозрюється у вчиненні низки кримінальних злочинів, а саме: у вчиненні умисних дій з метою зміни меж території України на порушення Конституції, що призвело до загибелі людей та інших тяжких наслідків за ст. 110 ч. 3 Кримінального кодексу України; здійснення організаційного та іншого сприяння створенню та діяльності терористичної організації «ЛНР» за ст. 258-3 ч. 1 Кримінального кодексу України.

Зазначимо, Володимир Медяник був депутатом від «Партії регіонів» з 2012 по 2014 рік.

1 серпня, Печерський районний суд Києва заарештував Олександра Єфремова на два місяці. Термін утримання під вартою закінчується 28 вересня 2016 року.

Єфремова затримали за підозрою у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України 30 липня в аеропорту Києва. Крім посягання на територіальну цілісність і недоторканність країни, Єфремову ставиться пряма підтримка злочинної організації «ЛНР», а також незаконне заволодіння майном «Луганськвугілля».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: