Нардепи заявили про розправу над Переломою руками НАБУ для захоплення ОПЗ

Нардепи заявили про розправу над Переломою руками НАБУ для захоплення ОПЗ

Павло Пинзеник заявив про рейдерський наїзд міжнародного угруповання на економіку України і намагання віджати ОПЗ, ринкова вартість якого становить 700 млн грн

Народний депутат від «Народного фронту» Павло Пинзеник, присутній на засіданні Солом’янського райсуду Києва, який сьогодні ухвалив рішення залишити під вартою до 9 вересня першого заступника голови НАК «Нафтогаз України» Сергія Перелому, заявив, що він та група інших нардепів готові були взяти на поруки Перелому, однак, «всі обставини розгляду справи свідчать про те, що це є розправа з боку новостворених НАБУ і САП».
«На жаль, своїми діями, своїми голосуваннями в ВР ми вирощуємо нових садистів на зразок оцього прокурора (Кривенка. – Ред.), який займається нищенням людей», - сказав Пинзеник.
При цьому політик не виключив, що Кривенко став учасником «рейдерського наїзду міжнародного угруповання на економіку України і намагання віджати підприємство, ринкова вартість якого становить 700 млн грн».
«Основу угруповання складає заступник голови НАБУ Углава і його кращий друг, губернатор Одещини Саакашвілі. Прокурор же діяв технічно і просто допомагав», - сказав народний депутат.
Нагадаємо, сьогодні Солом'янський районний суд м. Києва ухвалив рішення залишити під вартою Перелому до 9 вересня з можливістю внесення застави у розмірі 80 млн грн. Відповідне рішення оголосив слідчий суддя Андрій Макуха.
«Строк тримання під вартою рахувати з 10:25 17 липня до 10:25 9 вересня 2016 року. Виконання ухвали покласти на Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру. Одночасно визначено, як альтернативу міру запобіжного заходу,- заставу в розмірі 58 056 розмірів мінімальних заробітних плат», - сказав суддя.
Одразу після цього Перелома заявив, що не має 80 мільйонів гривень, аби сплатити розмір призначеної застави.
«Я подаватиму апеляцію. Сподіваюся, її розглядатимуть судді, проти яких НАБУ не порушила справ (слідчий суддя Макуха проходить одразу по двох кримінальних справах. – Ред.) і не тиснутиме на них», - зауважив він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: