Облави на призовників: очільник Львівщини підтримав рейди у нічних клубах

Облави на призовників: очільник Львівщини підтримав рейди у нічних клубах
Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка

Синютка переконаний, що в нічних клубах сидять переважно «мажори»

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка не бачить порушень в діях військових і поліцейських, які у центрі Львова провели рейд з метою виявлення юнаків, які ухиляються від служби в Збройних силах.

Про це він заявив в ефірі «Львів-ТБ», повідомляє місцеве видання «Варіанти».

Синютка зауважив, що йому не подобається слово «облава», яке використали деякі користувачі соцмереж та видання для опису того, що сталося. Він вважає, що військові та поліція повинні зробити такі акції публічними, максимально їх висвітлювати та залучити до у часті в рейдах журналістів.

Голова Львівської облдержадміністрації також переконаний, що в нічних клубах сидять переважно «мажори», які не вчаться і, не виключно, що ухиляються від виконання свого патріотичного та конституційного обов'язку захищати Батьківщину. 

«Необхідно спочатку виконати свій обов'язок і пройти службу в армії, а вже потім розважатись у клубах», – вважає Синютка. 

Нагадаємо, депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич повідомив, що 4 жовтня близько опівночі військові перекрили проїзд Крива липа, що у Галицькому районі Львова. Силовики перевіряли документи у всіх хлопців призовного віку.

Як заявив керівник Західного регіонального медіацентру Міноборони Олександр Поронюк, у Львові військові провели перевірку документів у можливих призовників у популярному серед молоді районі міста

Водночас охорона львівського клубу не пустила військових, які влаштували облаву на призовників.

Глава Нацполіції Сергій Князєв також запевнив, що поліція не влаштовує облави на призовників для їх примусової доставки до військкоматів.

Нагадаємо, наприкінці жовтня правоохоронці влаштували рейд до київського нічного клубу Jugendhub у Шевченківському районі. Поліція заявила про затримання 17 людей з наркотиками.

32 відвідувачів було доставлено до військкомату, оскільки, за повідомленням поліції, вони ухилялися від призову на строкову службу. Зі свого боку, очевидці повідомляли, що правоохоронці під час рейду застосовували силу.

Згодом з військкомату відпустили усіх затриманих під час рейду у клубі Jugendhub.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: