Охорона львівського клубу не пустила військових, які влаштували облаву на призовників

Охорона львівського клубу не пустила військових, які влаштували облаву на призовників
Фото: Paradox / Facebook

Клуб підкреслив, що ніякі студенти до них «не забігали» і «не переховувались»

Охорона львівського клубу не пустила до себе військових, які проводили рейд по розважальним закладам у ніч на суботу для виявлення молодиків, які ухиляються від призову до Збройних сил України. Про це йдеться у повідомленні на сторінці клубу у мережі Facebook.

«Вчора в нашому Paradox Party-Bar проводилась закрита вечірка наших київських друзів (DJ Natasha Rostova) під час якої до нас намагалися зайти військові та поліцейські за їх словами для перевірки документів. На наші вимоги пред'явити документи, що є підставою для проведення відповідних дій, ми не отримали. Відповідно наша охорона не дозволила їм здійснити дані дії», - мовиться у ньому.

У повідомленні було підкреслено, що ніякі студенти до них «не забігали» і «не переховувались».

Раніше депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич повідомив, що сьогодні близько опівночі військові перекрили проїзд Крива липа, що у Галицькому районі Львова. Силовики перевіряли документи у всіх хлопців призовного віку.

Як заявив керівник Західного регіонального медіацентру Міноборони Олександр Поронюк, у Львові військові провели перевірку документів у можливих призовників у популярному серед молоді районі міста

Нагадаємо, наприкінці жовтня правоохоронці влаштували рейд до київського нічного клубу Jugendhub у Шевченківському районі. Поліція заявила про затримання 17 людей з наркотиками.

32 відвідувачів було доставлено до військкомату, оскільки, за повідомленням поліції, вони ухилялися від призову на строкову службу. Зі свого боку, очевидці повідомляли, що правоохоронці під час рейду застосовували силу.

Згодом з військкомату відпустили усіх затриманих під час рейду у клубі Jugendhub.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: