З військкомату відпустили усіх затриманих під час рейду у клубі Jugendhub

З військкомату відпустили усіх затриманих під час рейду у клубі Jugendhub
Клуб Jugendhub

Хлопцям видали повістки на призовну комісію

Затриманих під час рейду у київському клубі Jugendhub в ніч на 28 вересня відпустили з військомату. Про це повідомляє «Громадське» з посиланням на адвоката затриманих Романа Стоічева.

За його словами, хлопцям видали повістки на призовну комісію. Тепер захист затриманих готується оскаржити дії правоохоронців у суді.

«Ми наразі готуємося до оскарження незаконних дій щодо хлопців, які були затримані, щоб обставини їх незаконного затримання та позбавлення свободи були встановлені, та їх права буди відновлені. У правовій державі не може панувати беззаконня. Сподіваємося, що суд дасть належну оцінку діям правоохоронців та військових військкомату», — сказав він.

Нагадаємо, правоохоронці влаштували рейд до київського нічного клубу Jugendhub у Шевченківському районі. Поліція заявила про затримання 17 людей з наркотиками.

32 відвідувачів було доставлено до військкомату, оскільки, за повідомленням поліції, вони ухилялися від призову на строкову службу. Зі свого боку, очевидці повідомляли, що правоохоронці під час рейду застосовували силу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: