Отруєння газом: кількість госпіталізованих дітей з ужгородської школи зросла до 13

Отруєння газом: кількість госпіталізованих дітей з ужгородської школи зросла до 13

Стан школярів наразі задовільний

Кількість дітей, які постраждали від отруєння газом в Ужгороді збільшилась до 13 осіб.Таку інформацію оприлюднили в прес-центрі обласної лікарні в Закарпатській області.

Як повідомив головний лікар Ужгородської міської дитячої лікарні Ігор Рошко, всі 13 дітей зараз знаходяться в стабільному задовільному стані в загальних палатах. Одинадцятеро школярів були транспортовані «швидкими», а двох привели батьки вже з дому, оскільки подразнюючі симптоми не зникали. 

Під час госпіталізації практично у всіх дітей фіксувалось підняття температури до 37,3. Також вони скаржились на потемніння в очах, запаморочення, головний біль, тахікардію, нудоту та сухий подразливий кашель. Школярам було проведено протокольну деінтиксикоційну інфузійну та кисневу терапії, інгаляції з протинабряковою сумішшю. Також діти приймали сорбенти та знеболюючі засоби.

За припущенням медиків,  ця симптоматика характерна для отруєння перцевим газом.  Ця сльозогінна суміш тимчасово виводить людину з ладу, проте симптоми швидко зникають і не є загрожують життю людини. 

Нагадаємо, вчора близько 11 години було виявилено поширення невідомої газоподібної речовини на першому поверсі приміщення школи №9, що на Петефі, характерний запах, який швидко поширювався на верхні поверхи.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: