Парубій не підписував відрядження Савченко

Парубій не підписував відрядження Савченко
Надія Савченко

Наразі Савченко перебуває у Страсбурзі на сесії Європарламенту

Голова Верховної Ради Андрій Парубій не підписував розпорядження про закордонне відрядження народного депутата Надії Савченко.

Про це повідомив його речник Ради Андрій Ковальов.

«Цього року від початку 2018 року Надія Савченко не зверталася до голови ВР Андрія Парубія з проханням відрядити з у закордонні відрядження і Андрій Володимирович розпорядження про закордонне відрядження народного депутата Надії Савченко не підписував», - сказав він.

На сторінці у Facebook сестра Надії Віра Савченко написала, що нардеп за тиждень подала заяву в апарат ВР про відрядження до Страсбургу.

«На сесію, що розпочнеться сьогодні о 18:00. (Питання політв'язнів). В завтра там робочий день і ряд зустрічей. Тобто фізично вона у вівторок буде там», - сказала Віра Савченко. 

Вона додала, що про це було повідомлено заздалегідь і нардеп поспілкується з «усіма очільниками» як тільки повернеться.

Раніше повідомлялося, що народного депутата Надію Савченко викликали на допит до Служби безпеки України у справі Володимира Рубана.

Згодом сама Савченко повідомила, що дізналася про виклик зі ЗМІ, які «не є надійним джерелом інформації» і додала, що з 12 по 16 березня перебуває «із запланованою робочою поїздкою до Європейського парламенту в Страсбурзі, де проходять парламентські сесії ЄС».

Також вона забажала, щоб повістку про виклик до СБУ їй передали особисто в руки.

В СБУ повідомили, що чекають Савченко на допит у четвер. 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: