Парубій розповів, коли Європарламент розгляне питання стосовно «безвізу» для українців

Парубій розповів, коли Європарламент розгляне питання стосовно «безвізу» для українців

Спікер Верховної Ради впевнений, що Європарламент прийме позитивне рішення щодо скасування візового режиму між Україною та ЄС

Європейський парламент може розглянути питання про надання Укпаїні безвізового режиму 3-6 жовтня. Про це сказав в інтерв’ю телеканалу «Рада» голова Верховної ради України Андрій Парубій.

За словами голови парламенту, 29 вересня має відбутися засідання профільного комітету, на якому планується розглянути імплементація механізму з призупинки безвізового режиму для усіх держав, а також про безвізовий режим для України.

«Якщо 29 вересня комітет зможе вийти на позитивне рішення, то президент Європейського парламенту запевнив мене, що в перший тиждень пленарної роботи Європейського парламенту, а це з 3 по 6 жовтня, це питання буде винесено в порядок денний. І ні в кого немає сумнівів, що воно набере необхідну кількість голосів», - наголосив він.

Парубій підкреслив, що це найбільш оптимальний та ідеальний сценарій для України, коли питання щодо «безвізу» може бути остаточно вирішене в перший тиждень жовтня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: