Парубій розповів, коли Рада введе візовий режим з Росією

Парубій розповів, коли Рада введе візовий режим з Росією
Візовий режим

Парубій сподівається, що Рада наступного пленарного тижня вийде на позитивне рішення щодо введення візового режиму з РФ

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій сподівається, що наступного пленарного тижня на розгляд парламенту буде поставлено постанову про звернення до Міністерства закордонних справ України про введення візового режиму з Росією.

«Дуже сподіваюся, що наступного тижня ми вже зможемо вийти на позитивне рішення, і щойно я буду бачити, що в залі є голоси, я одразу ж запропоную постанову про звернення до МЗС з приводу введення візового режиму з Росією», - сказав голова ВР в ефірі телеканалу «Рада».

Парубій зазначив, що питання введення візового режиму між Україною і РФ є актуальним, проте ставити це питання на розгляд на пленарному засіданні можна за його повної підтримки.

Згідно з календарним планом Верховної Ради, наступний пленарний тиждень розпочнеться 20 червня.

Раніше Павло Клімкін заявив, що Міністерство закордонних справ України готове реалізувати введення візового режиму з Росією у разі прийняття відповідного рішення.

Як повідомлялося, 1 червня секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов виступив за «якнайшвидше» запровадження візового режиму з Росією. 

Нардеп Антон Геращенко стверджує, що рішення Верховної Ради для введення візового режиму з Росією не потрібне.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: