Переможець «Голосу країни» 10 сезон – Роман Сасанчин: яскраве відео виступу

Переможець «Голосу країни» 10 сезон – Роман Сасанчин: яскраве відео виступу
Переможець Голосу країни 10 сезон Роман Сасанчин

Роман Сасанчин вдруге зумів вибороти Тіні Кароль перемогу та стати володарем головного кубку «Голосу країни»

У неділю, 26 квітня, в Україні відбувся фінал «Голосу країни-10». За результатами голосування глядачів, перемогу здобув Роман Сасанчин із команди Тіни Кароль.

На головний кубок ювілейного 10 сезону «Голосу країни» претендували 20 талановитих вокалістів.

Вперше учасники виступали у порожньому залі, а зіркові тренери могли тільки дистанційно підтримати підопічних.

Спочатку глядачі своїми голосами визначили переможців з команди кожного судді, які пройшли у другий етап суперфіналу. Так з команди Монатіка за перемогу боролися Сергій Роман, Мєлен Паса, Юрій Самовилов, Сергій Асафатов і Ліда Лі.

Далі в боротьбу за перемогу у десятому сезоні шоу вступила команда Дана Балана, в яку входить Назар Яцишин, Марія Кондратенко, Індіра Єдільбаєва, Анастасія Балог і Дарина Петрожицька.

Після цього на сцену вийшли учасники команди Потапа і Насті Каменських. У команді виступили дует Катерина Степура і Максим Перепелиця, Юлія Коровко, Єрлан Баібазаров, Віталій Окс, і Анастасія Картвелішвілі.

Далі на сцену вийшли учасники команди Тіни Кароль, в яку входять Ганна Трубецька, Даніель Салем, Дарина Полоротова, Роман Сасанчин, Ольга Мельник.

У другий етап пройшли Сергій Асафатов, Індіра Єдільбаєва, Єрлан Баібазаров і Роман Сасанчин. Учасники заспівали пісні, з якими вони прийшли на проект Голос країни 2020.

А переможцем ювілейного 10 сезону Голос країни 2020 став Роман Сасанчин з команди Тіни Кароль, за нього проголосувало найбільше глядачів.

Як відомо, вперше на сцену «Голосу країни» Роман Сасанчин прийшов, коли йому було всього 10 років. Тоді школяр із села Садки, що в Тернопільській області, не зміг розвернути крісла тренерів. Однак вже у 2 сезоні повернувся на сцену та став переможцем шоу у команді Тіни Кароль.

Роман Сасанчин не приховував, що отримав шалену популярність після вокального проєкту. Вже у 2020 році він повернувся на сцену «Голосу», аби нагадати про себе глядачам і стати артистом. Хлопець навчається у Теребовлянському коледжі культури і мистецтв і продовжує займатися музикою.

Цікаво, що на кастингах вокаліст обрав команду Дана Балана. Однак у вокальних нокаутах опинився на «лаві запасних» та ледь не попрощався з проєктом. Врятувала його від виходу з шоу ТІна Кароль.

Роман Сасанчин вдруге зумів вибороти Тіні Кароль перемогу та стати володарем головного кубку «Голосу країни» та елітної квартири в Києві. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: