Під час виступу Білик в Одесі активісти побилися із поліцією

Під час виступу Білик в Одесі активісти побилися із поліцією
Біля ресторану, де виступає Білик,  тривають сутички радикалів та правоохоронців
Фото: 048.ua

Біля ресторану, де виступає Білик, тривають сутички радикалів та правоохоронців

Одеський виступ Ірини Білик, про скасування котрого повідомили раніше, за даними ЗМІ все ж таки відбувся та ознаменувався конфліктом.

Під час сутички активістів та поліцейських біля закладу одного із активістів Сергія Стерненка побили.

«Мене сильно побито. Затягнули в натовп поліції. Били ногами в обличчя та в спину. Якби не закривався руками, вибили б зуби. Перебуваю в автобусі МВС. Вул. Космонавтів 12. Зпровокував конфлікт Руслан Форостяк», - написав він. 

Радник очільника Одеського Головного управління Нацполіції Руслан Форостяк нині стверджує, що арт-дирекція ресторану «Парк LEO» ввела в оману поліцію обіцянкою скасувати концерт виконавиці.

«Арт-директор заходу ввів сьогодні в оману поліцію, повідомивши про скасування виступу Білик на відкритті одеського ресторану. Чи буде це мати якусь правову відповідальність і наслідки, поки що не готовий сказати. Позиція правоохоронних органів - забезпечити законність та правопорядок. Хоча, звісно, зараз організатори заходу, які нас обманули, налаштували поліцію проти себе. Я зараз не довіряю жодному слову цих людей, я вбачаю спроби організаторів обманути як правоохоронців, так і представників громадськості. Наразі не можу зробити остаточних висновків», - зазначив Руслан у коментарі «Укрінформ». 

Нагадаємо, в Одесі представники ряду патріотичних організацій мітингували біля нічного клубу «Ібіца» в Аркадії, де був запланований концерт співачки Світлани Лободи. Згодом організатори концерту скасували захід в Одесі через протести.

Як повідомлялось, низка українських артисти засвітилися в Росії на пафосній музичній премії RU TV. Серед них Лобода, «Время и Стекло», «Гриби» та інші.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: