Під Черніговом сталася масштабна ДТП: троє загиблих

Під Черніговом сталася масштабна ДТП: троє загиблих
Фото: Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Водій автомобіля «Джилі» здійснив лобове зіткнення з «Газеллю»

У передмісті Чернігова в результаті лобової ДТП загинули три людини.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Чернігівської області.

Аварія сталася близько 6:40 у середу, 4 червня, за автомобільним мостом через Десну.

Встановлено, що водій автомобіля «Джилі», рухаючись по Київському шосе в напрямку с. Количівка, за автомобільним мостом (район Старого вокзалу) здійснив лобове зіткнення з автомобілем «Газель», який рухався в бік Чернігова.

Внаслідок ДТП водій та дві пасажирки «Джилі» загинули на місці. Каретою екстреної медичної допомоги до лікарні доставлена ще одна пасажир «Джилі».

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб) - карається позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, в окупованому Росією Криму на трасі Сімферополь – Миколаївка зіткнулися вантажівка та легковий автомобіль ВАЗ-21099, у результаті чого загинули три людини і ще чотири постраждали.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: