Поліція Амстердама затримала в аеропорту російську журналістку

Поліція Амстердама затримала в аеропорту російську журналістку
Мілана Бахаєва - відома чеченська журналістка, письменниця та правозахисниця

Мілашина і Бахаєва прилетіли в Амстердам на зустріч з правозахисниками, що досліджують проблему сирійських біженців, - пише видання

В аеропорту Амстердама поліція затримала кореспондента «Нової газети» Олену Мілашину, а також співробітницю правозахисного центру «Меморіал» Мілану Бахаєву. Про це повідомляє «Нова газета» .

«Мілашина і Бахаєва прилетіли в Амстердам на зустріч з правозахисниками, що досліджують проблему сирійських біженців», - пише видання.

Як повідомляє видання, що конкретних претензій до затриманих не пред'являють. Обидві вони знаходяться у відділенні поліції при аеропорті Амстердама. У Мілашиної ніби-то без пояснень мотивів вилучено телефон.

Редакція видання зв'язується з послом Нідерландів в Росії, щоб з'ясувати деталі інциденту і конкретні претензії правоохоронців.

Минулого тижня в аеропорту «Бориспіль» затримали настоятеля незаконнозбудованого МАФу Російської православної церкви на Десятинній Гедеона Харона.

У Держприкордонслужбі України опублікували відео процедури, під час якої єпископ Гедеон вирушив назад до літака, що відлітав у Франкфурт. «Відео, як відлітає Юрій Харон. Хто найде озброєних автоматників - тому окремий приз», - написав Слободян.

 Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: