Поліцію Львівщини очолив боєць АТО

Поліцію Львівщини очолив боєць АТО
Василь Віконський ололив поліцію Львівщини 

Князєв: Під час звільнення Маріуполя Віконський «в солдатському однострої, в касці і з автоматом, ніс службу разом зі своїми бійцями»

Керівник Нацполіції Сергій Князєв 4 вересня представив нового очільника поліції Львівської області - Василя Віконського.

Про це повідомляє Департамент комунікації НПУ.

«Сьогодні, 4 вересня, голова Національної поліції України Сергій Князєв представив новопризначеного керівника поліції Львівської області. Так, поліцію Львівщини очолив полковник поліції Василь Віконський», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що раніше Віконський обіймав посаду начальника поліції Хмельницької області.
Князєв повідомив, що Віконський одним із перших приєднався до правоохоронців, які стали на захист держави на Сході України.

1567609617-278_01

«Полковник Віконський відбув на схід України, де підрозділ, у складі якого він перебував, одним із перших вступив у двобій з російською армією та російськими найманцями. Він брав участь в операції зі звільнення Слов’янська, а також у Краматорську, Бахмуті, Дебальцевому, Вуглегорську. Під Іловайськом офіцер Віконський вивів з-під вогню свій особовий склад, у якому, на жаль, були загиблі, але своє завдання він виконав», – повідомив голова Нацполіції.

Князєв додав, що під час звільнення Маріуполя Віконський «в солдатському однострої, в касці і з автоматом, ніс службу разом зі своїми бійцями».

«У Широкіному його підрозділ виконував завдання на лінії розмежування – не на другій-третій лінії оборони. Я з великою повагою ставлюсь до цього офіцера, який з часом став дуже ефективним менеджером на керівних посадах», - зазначив Князєв.

Голова Національної поліції України окреслив основні завдання, які стоять перед новопризначеним керівником поліції Львівщини. Зокрема, йдеться про поліпшення соціальної складової роботи поліцейських – забезпечення житлом, соціальними пільгами, можливостями професійного росту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: