Польський політик: після анексії Криму Путін зробив крок назад і вичікує

Польський політик: після анексії Криму Путін зробив крок назад і вичікує
Фото gk-press.if.ua

Путіна здивувала реакція Заходу на анексію Криму і вторгнення на схід України, - голова комісії польського Сейму з оборони

Путін продовжує курс класичної політики царської і комуністичної Росії. Він промацує противника, перевіряючи, як далеко він дозволить зайти. Таку думку в інтерв’ю польському виданню fronda.pl висловив голова комісії польського Сейму з оборони, член партії «Право і Справедливість» Михайло Ях.

«Я думаю, Путіна здивувала реакція Заходу на анексію Криму і вторгнення на схід України. Більш того, хоча пройшло вже два роки, союзники в цілому продовжують дотримуватися політики обмежень і вимагають відмовитися від анексії. Путін зробив крок назад і чекає, що буде далі: хто стане президентом США, який курс він обере, як завершаться вибори у Франції», - зазначив він.

За словами політика, після цього в залежності від розвитку подій Путін буде діяти. «Якщо НАТО відмовиться від якихось рішень, прийнятих у Варшаві, Путін, швидше за все, відразу ж почне готувати нову дестабілізаційну акцію. Але я не вірю, що Альянс вирішить від чогось відмовлятися. Більшість членів НАТО (якщо не всі) переконані, що Москві слід послати чіткий і ясний сигнал: вона повинна піти з України, тому що інакше санкції будуть продовжені», - додав Ях.

«Це єдина політика, яка може принести успіх у відносинах з путінською Росією», - резюмував політик.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: