Порошенко виступить на сесії Генасамблеї ООН через тиждень

Порошенко виступить на сесії Генасамблеї ООН через тиждень

Напередодні загальнополітичної дискусії 19 вересня пройде Саміт з питань біженців та мігрантів

Виступ президента України Петра Порошенко на 71-й сесії Генеральної Асамблеї ООН заплановано на першу половину дня 21 вересня. Про це повідомляє Центр новин ООН.
Делегація Росії буде представлена на рівні міністра закордонних справ. Його виступ заплановано на 23 вересня. Міністр закордонних справ Білорусі значиться в списку делегатів, які виступають в понеділок, 26 вересня.
Напередодні загальнополітичної дискусії 19 вересня пройде Саміт з питань біженців та мігрантів.
Нагадаємо, що 13 вересня у Нью-Йорку офіційно відкрилася 71-а сесія Генеральної Асамблеї ООН.
Щорічні загальні дебати розпочнуться 20 вересня і триватимуть до 26 вересня.
Головою нової 71-ї сесії обрано дипломата з Фіджі Пітера Томсона. У перші дні роботи нової сесії будуть вирішуватися, в основному, процедурні питання, в тому числі пов'язані з розподілом пунктів порядку денного за шістьма основними комітетами Асамблеї.
Першими в день відкриття дебатів з трибуни Генеральної Асамблеї виступлять лідери Бразилії і США. Перед початком загальних дебатів Генеральний секретар ООН представить державам-членам ООН своєї щорічної доповіді про роботу Організації.
Згідно з попереднім списком виступаючих, в першій половині першого дня загальних дебатів після президента Обами виступлять президенти Чаду та Франції, а також глави держав Гайани, Катару, Аргентини, Словаччини, Малаві, Йорданії, Швейцарії та Перу. На цей же день заплановано виступ прем'єр-міністра Великої Британії.
Першим в другій половині дня 20 вересня до делегатів 71-ї сесії Генеральної Асамблеї звернеться президент Таджикистану.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: