Порошенко зустрівся в Туреччині з Алієвим

Порошенко зустрівся в Туреччині з Алієвим
Фото: Facebook Петра Порошенка

Президент Азербайджану запросив Україну до участі в проекті «Південний газовий коридор»

Президент України Петро Порошенко у рамках робочого візиту до Туреччини у вівторок, 12 червня, провів зустріч з президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим.

«Домовились про розширення відносин у тристоронньому форматі Україна–Азербайджан–Туреччина, а також поглиблювати взаємодію між Азербайджаном та Україною в енергетичній сфері», - написав Порошенко на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомляє прес-служба глави української держави, президенти констатували активізацію українсько-азербайджанського діалогу на всіх рівнях, а також ефективну роботу двосторонніх механізмів секторальної співпраці.

«У контексті підготовки до проведення у Києві чергового засідання Спільної міжурядової українсько-азербайджанської комісії з питань економічного співробітництва було відзначене суттєве зростання обсягів торгівлі між двома країнами за підсумками минулого року», - говориться у повідомленні.

Зазначається, що президент Азербайджану запросив Україну до участі в проекті «Південний газовий коридор».

«Сторони обмінялися думками щодо підготовки шостого засідання ради президентів України та Азербайджану у рамках планованого офіційного візиту президента Азербайджанської Республіки в Україну», - додали в прес-службі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Порошенко 12 червня відвідає з робочим візитом Туреччину, де візьме участь у церемонії запуску в експлуатацію Трансанатолійського газопроводу з Азербайджану до Туреччини (TANAP).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: