Порятунок дітей у Таїланді: врятовані носять окуляри від сонця та поки ізольовані

Порятунок дітей у Таїланді: врятовані носять окуляри від сонця та поки ізольовані
Фото: Getty Images

У печері діти провели близько двох тижнів

Дітей, яких врятували із затопленої печери в Таїланді, де вони провели близько двох тижнів, лікарі спочатку годували харчовими та енергетичними гелями, але зараз вони вже можуть переварювати їжу.

Про це пише ВВС.

Деякі хлопчики у лікарні вже побачили своїх батьків, але тільки через скло. Результати аналізів мають надійти за кілька днів. Якщо жодних інфекцій не буде виявлено, батькам дозволять відвідати дітей. Однак вони будуть у захисному одязі, і їм дозволять підійти не ближче, ніж на два метри.

Зазначається, що врятовані діти весь час носять окуляри від сонця. Вони мають захистити їхні очі після двох тижнів перебування у темряві.

«Усі вісім дітей мають хороше самопочуття, жодної лихоманки ... Всі в хорошому психічному стані», - заявив представник Міністерства охорони здоров'я Таїланду Єсада Чокедамронсук.

Повідомляється, що в операції з порятунку дітей бере участь команда з 90 професійних дайверів. Вони проводять дітей через вузькі проходи з замуленою водою і слизькими виступами.

Нагадаємо, 10 липня у Таїланді третій день триває рятувальна операція: в затопленій печері залишаються ще четверо підлітків і їхній тренер.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: