Ієрарх Церкви Чеських земель і Словаччини співслужив Митрополиту Епіфанію

Ієрарх Церкви Чеських земель і Словаччини співслужив Митрополиту Епіфанію

Епіфаній очолив Всенічне бдіння в кафедральному храмі Православної Церкви України – Свято-Михайлівському Золотоверхому соборі

Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній 20 листопада 2019 року, напередодні дня пам’яті святого Архістратига Михаїла очолив Всенічне бдіння в кафедральному храмі Православної Церкви України – Свято-Михайлівському Золотоверхому соборі.

Про це повідомив настоятель парафії Вознесіння Господнього Української Православної Церкви міста Горохів Адрій Сидор у Facebook.

«Преосвященніший Ісая єпископ Шумперкський Православної церкви Чеських земель і Словаччини сьогодні співслужив предстоятелю ПЦУ Блаженнійшому митрополиту Епіфанію», – написав він 20 листопада.

Нагадаємо, що 21 листопада Православна Церква відзначає Собор архістратига Божого Михаїла та всіх Небесних Сил безплотних.

З нагоди храмового свята увечері 20 листопада у Свято-Михайлівському соборі відбулось урочисте Богослужіння, яке очолив Предстоятель ПЦУ Епіфаній.

Зазначимо, що перед офіційним визнанням ПЦУ Елладською Церквою та Олександрійським Патріархатом клірики цих Церков співслужили з архієреями помісної Церкви України.

Нагадаємо, раніше міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський заявив, що УПЦ Московського патріархату у своїй назві повинна позначити свою приналежність до Російської церкви, оскільки у Москві розташований її центр впливу.

Читайте більше: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: