Прикордонники спростували затримання прес-секретарки партії Саакашвілі

Прикордонники спростували затримання прес-секретарки партії Саакашвілі
Поштар фотографувала позиції прикордонників на кордоні
Фото: David Sakvarelidze / Facebook

Поштар пояснили порядок зйомок у контрольованому прикордонному районі, заявили у Державній прикордонній службі

Речник Держприкордонслужби Олег Слободян спростував нібито затримання прес-секретарки Руху нових сил Мар'яни Поштар. Відповідну заяву він розмістив у Facebook.

За його словами, ніхто нікого не затримував.

«Прикордонники виявили поблизу кордону невідому особу, яка несанкціоновано проводила фото та відео зйомку позицій на кордоні. Зараз саме проводяться командно-штабні навчання і подібні посилення позицій відбуваються і на інших ділянках. Так, військові і прикордонники іноді тренуються. Це - нормально! Громадянці, а нею виявилася Мар'яна Поштар, пояснили порядок зйомок у контрольованому прикордонному районі та попросили на майбутнє узгоджувати свої дії у відповідності до вимог законодавства та Держприкордонслужби. Все!», - пояснив він.

Слободян також оприлюднив відео інциденту.

До цього «Руху нових сил» Міхеїла Саакашвілі заявив про затримання своєї прес-секретарки Мар'яни Поштар біля кордону з Польщею.

Нагадаємо, 2 вересня екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі заявив, що працівники Міністерства внутрішніх справ затримали в Києві його брата Давида Саакашвілі. Через деякий час Давид Саакашвілі покинув територію Печерського районного відділу Державної міграційної служби.

У квітні Саакашвілі заявив, що його брату було анульовано посвідку на проживання в Україні.

Як заявив директор департаменту комунікацій Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко, поліція затримала Давида Саакашвілі за недійсну посвідку на проживання в Україні та направила до міграційної служби, де його готували до депортації з країни

МВС уточнило, що Давида Саакашвілі не затримували, а лише доставили до органу Міграційної служби

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: