Путін зізнався, що боїться захворіти Covid-19

Путін зізнався, що боїться захворіти Covid-19
Володимир Путін не хоче хворіти 

Президент країни-агресора сподівається, що не стане пацієнтом московської лікарні

Президент РФ Володимир Путін заявив, що сподівається не стати пацієнтом московської клінічної лікарні, де лікують хворих з коронавірус. Про це він сказав головлікарю установи Мар'яні Лисенко під час наради щодо санітарно-епідеміологічної обстановки в Росіїї.

«Я, слава богу, вашим пацієнтом не є, сподіваюся, не доведеться», - сказав Путін лікарці.

В ході розмови Путін також відзначив, що хворий на коронавірус міністр будівництва РФ Володимир Якушев лікувався в цій лікарні та «із захопленням» відгукувався про роботу співробітників медичного закладу.

Коронавірусом, окрім глави російського Мінбуду, заразилися ще кілька людей, які займають державні посади в РФ. Так, в кінці квітня захворів глава уряду РФ Михайло Мішустін.

Також 12 травня повідомлялося, що прессекретар Путіна заразився коронавірусом.

Зазначимо, що за минулу добу в Росії 8 894 нових випадків зараження коронавірусом і 150 смертей від нього, що є рекордним показником з початку епідемії. За офіційними даними, всього в Росії коронавірусом заразилися 326 448 осіб. З початку епідемії померли 3 249 пацієнтів із коронавірусом. Росія, як і раніше, на другому місці в світі за кількістю заражених коронавірусом після США.

Як повідомлялося, станом на ранок 22 травня, у Києві підтверджено 2522 випадки Covid-19. За добу кількість хворих на коронавірус у Києві збільшилася на 47 осіб. 

Станом на 9:00 22 травня в Україні підтверджено 20 148 випадків Covid-19, з них 6 585 одужали, 588 померли. Протягом останньої доби лабораторно підтверджено 442 випадків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: