Російський прем'єр Мішустін заявив про зараження коронавірусом

Російський прем'єр Мішустін заявив про зараження коронавірусом
За словами Мішустіна, уряд РФ продовжить роботу в звичайному режимі, однак він повинен дотримуватися самоізоляції і виконувати приписи лікарів

Михайло Мішустін: тести, які я здав на коронавірус, дали позитивний результат

У прем'єр-міністра Росії Михайла Мішустіна виявили коронавірус. Про це він сказав на нараді з президентом РФ Володимиром Путіним в ефірі телеканалу «Росія 24».

«Шановний Володимире Володимировичу, тести, які я здав на коронавірус, дали позитивний результат», - сказав Мішустін під час наради з Путіним.

За словами Мішустіна, уряд РФ продовжить роботу в звичайному режимі, однак він повинен дотримуватися самоізоляції і виконувати приписи лікарів.

Як повідомлялось, Росія встановила антирекорд захворюваності на коронавіруспротягом 29 квітня Covid-19 діагностували у 7009 осіб. Зазначається, що всього в країні заражені 106 498 осіб. 

Згідно з офіційними даними, нові випадки зареєстровані в 85 регіонах, найбільше знову в Москві - 3 093. У Московській області - 793 нових випадки, в Санкт-Петербурзі - 336, в Дагестані - 158, в Нижегородській області - 150.

За минулу добу в Росії від коронавірусу помер 101 пацієнт, всього в країні зафіксовано 1073 летальних випадки, одужали 1333 людини, всього - 11619.

Росія стала восьмою країною в світі, де число заражених коронавірусом перевищила 100 тисяч.

Крім Росії більше 100 тисяч випадків виявлено в Туреччині, Німеччині, Великій Британії, Франції, Італії, Іспанії та США.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: