Путіним керує почуття образи та приниження, - чеський журналіст

Путіним керує почуття образи та приниження, - чеський журналіст
Фото з відкритих джерел

Путін - людина служб безпеки і, скоріше, віруючий: він ріс в період розквіту Радянського Союзу і вірив у свою країну, в армію, в силу

Президент Росії Володимир Путін ріс як лояльний громадянин комуністичного Радянського Союзу, але не був ні ідеологом, ні комуністом. Таку думку висловив Стівен Лі Майєрс, американський журналіст і автор книги «Новий цар: зліт і правління Володимира Путіна» в інтерв’ю чеському виданню Respekt.

«Це людина служб безпеки і, скоріше, віруючий: він ріс в період розквіту Радянського Союзу і вірив у свою країну, в армію, в силу. Наприклад, в 1968 році, коли, до речі, він вирішив піти в КДБ, він не знав і не підозрював нічого про те, що відбувається в Чехословаччині, і його це аніскільки не цікавило», - розповів Майєрс.

За словами журналіста, колапс східного блоку і Радянського Союзу він спостерігав безпосередньо сам - в Дрездені. «Це почуття образи і приниження постійно до нього повертається. Власне, я не знаю, чи є в цьому щось нове, адже в його житті це легко простежується», - підкреслив Майєрс.

Як повідомлялось, у разі перемоги на виборах президента США Хілларі Клінтон «можна припустити, що відбудуться найменші зміни в політиці США щодо Росії»., вважає політичний експерт Тімоті Еш. «Якщо Хілларі переможе, думаю, Путін швидко перейде до демонстрації більш зухвалих намірів, щоб показати їй, що з Росією, як і раніше треба укладати угоди», - зазначив він. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: