Рабінович: Льовочкін особисто платив Манафорту, ніхто інший до цього відношення не має

Рабінович: Льовочкін особисто платив Манафорту, ніхто інший до цього відношення не має

Фігуранти справи про «чорну бухгалтерію» Партії регіонів досі сидять в парламенті

Екс-глава Адміністрації президента часів Віктора Януковича, народний депутат від Опозиційного блоку Сергій Льовочкін приводив на всі засідання Опоблоку американського політтехнолога Пола Манафорта і особисто розраховувався з ним за послуги. Таку інформацію в прямому ефірі телеканалу NewsOne озвучив народний депутат, лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович.

«Я вражений: вся країна мовчить про Манафорта (американський політтехнолог Пол Манафорт, який співпрацював з Партією регіонів. - Ред.). Ніхто його ніби як не бачив і не знає. Але це ж все брехня. В ході передвиборчої кампанії на засіданнях Опоблоку завжди був присутній Манафорт - він приходив туди і давав дуже розумні поради з проведення кампанії, з ним був молодий перекладач. На засідання його заводив Льовочкін, сам його і виводив - і сам розраховувався з ним, ніхто інший до цього відношення не міг мати», - упевнений парламентарій.

Народний депутат вважає, що ніхто, крім Льовочкіна, з Манафортом не спілкувався і не укладав угод.

«Сидів Манафорт в кабінеті у Льовочкіна за великим столом. Ні Бойко (глава фракції «Опозиційний блок» Юрій Бойко. - Ред.), ніхто інший з ним не спілкувалися, Льовочкін поводився, як господар ситуації», - підкреслив політик.

Також Рабінович згадав про «чорну бухгалтерію» Партії регіонів, зазначивши при цьому, що фігуранти справи про незаконні виплати партії досі сидять в парламенті.

«Пам'ятаєте сторінки «чорної книги» Партії регіонів? Дві сторінки показали, «намалювали» - а де решта? Я свого часу подавав депутатський запит, щоб нам цю книгу показали, пред'явили. І що? Я, до речі, вірю, що ця «чорна книга» була, що були фігуранти, які і зараз сидять в парламенті - в Опоблоці. Вони нікуди не поділися, жодної кримінальної справи не заведено. Значить, як кажуть в Україні, «трошки домовились». «Чорна книга» продовжує добре працювати », - зазначив Рабінович.

Нагадаємо, щодо Пола Манафорта були висунуті звинувачення в рамках можливого втручання Росії у вибори США в 2016 році. Крім того, політтехнологу закидають співпрацю з колишнім президентом України Віктором Януковичем і Партією регіонів, а також відмивання грошей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: