Рабінович показав документи дорогих перельотів Льовочкіна і Бойка

Рабінович показав документи дорогих перельотів Льовочкіна і Бойка
Вадим Рабінович

Нардеп стверджує, що Бойко «налітав» на понад 4 млн євро

Народний депутат і лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович направив в Національне антикорупційне бюро України і Генеральну прокуратуру України документи, в яких викладено докладну інформацію про перельоти народних депутатів, лідерів фракції «Опозиційний блок» Сергія Льовочкіна і Юрія Бойка як по Україні, так і за її межі. Про це депутат написав на своїй сторінці в Facebook.

 «З дитинства я не люблю ябед ... але з дитинства звик відповідати задирливим хуліганам. Ці люди (Бойко і Льовочкін, - ред.) «накапали» на мене в НАБУ, що я літав один раз чартерним рейсом. На телеканалі «Інтер» (власником якого є Сергій Льовочкін, - ред.) Вже десятий день новини починаються з цієї «трагічної історії», і різні недоучки з мішком показують, скільки ж коштував цей політ. Вони також опублікували склад пасажирів літака», - повідомив нардеп.

На всі ці звинувачення політик відповів документами, в яких зафіксовані всі перельоти Льовочкіна і Бойка, правда, прізвища пасажирів деяких рейсів зі списків були прибрані «з етичних міркувань».

«Наводжу останні 63 польоти Льовочкіна з бригадою на найдорожчих чартерних рейсах світу. Останній з них - буквально кілька днів тому на прекрасний гірськолижний курорт Шамбері», - зазначив народний депутат.

Уточнивши при цьому, що вартість опублікованих перельотів Льовочкіна становить 3 млн 968 тис. євро, або за сьогоднішнім курсом Нацбанку - 129 млн 573 тис. 600 грн.

Крім того, парламентарій опублікував документи, в яких чітко зафіксовані і польоти Юрія Бойка.

«84 польотів Юрія Анатолійовича Бойка - вони потягнули на загальну суму 4 млн 116 тис. євро (!), Що за нинішнім курсом НБУ (32,7) становить 134 млн 593 тис. 200 грн!» - підкреслив Рабінович.

При цьому він звернув увагу, що третина польотів Бойка здійснювалися через Гомель в Москву.

«Там же часто літає і Бакулін (народний депутат від Опоблоку Євген Бакулін, - ред.), який у вас вкрав «вишки Бойка». Ви (Бойко, - ред.) прекрасно знаєте, що я ніколи не був у владі, чи не крав ніяких вишок - і все дурниці закінчуються тим, що на один мій політ доводиться по кілька сотень ваших. Сподіваюся, внесених до декларації», - констатував політик.

Він порадив «Інтеру» показати сюжет про польоти опозиціонерів, додавши, що всі надані їм документи будуть передані в НАБУ і Генпрокуратуру.

«Коротше, життя у них вдалася ... Сподіваюся, що сьогодні журналісти «Інтера» покажуть цей матеріал у вечірніх новинах - і мішки тягніть в ефір з такими грошима. А всі ваші польоти я відправляю в НАБУ і Генпрокуратуру. Сподіваюся, ви встигли внести їх до декларації», - резюмував парламентарій.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: