У Льовочкіна спростували заяву Рабіновича про арешт майна у Франції

У Льовочкіна спростували заяву Рабіновича про арешт майна у Франції
Сергій Льовочкін

В Опозиційнобу блоці вважають, що Рабінович незаконно володіє мандатом народного депутата

Заяви народного депутата України Вадима Рабіновича про те, що зарубіжні активи нардепа Сергія Льовочкіна з «Опоблоку» арештовані,  не відповідають дійсності, повідомила прес-служба депутата.

«Заяви про те, що закордонні активи Сергія Льовочкіна арештовані,  не відповідають дійсності. На жодне з його закордонних активів арешт не накладений», - йдеться в коментарі.

У прес-службі опозиціонера відзначили, що розцінюють заяви Рабіновича як частину «мінус»-кампанії, спрямовану проти Льовочкіна особисто і Опозиційного блоку в цілому.

«Ми закликаємо критично оцінювати заяви таких політиків, як Рабінович, чия мета - очорнення політичних супротивників, які ще вчора були політичними соратниками», - йдеться в повідомленні.

У коментарі також зазначено, що Рабінович в 2014 році потрапив до парламенту, «приховавши наявність громадянства Ізраїлю як від колег поопозиції, так і від виборців».

«Він незаконно має мандат народного депутата України, оскільки це несумісно з наявністю громадянства іншої держави», - додали в «Опоблоці».

Раніше Рабінович заявив, що рішенням суду г. Ніцца (Франція) була арештована нерухомість народного депутата Сергія Льовочкіна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: