Рабінович розповів, що трапиться, якщо Україна ускладнить в'їзд росіянам

Рабінович розповів, що трапиться, якщо Україна ускладнить в'їзд росіянам
Вадим Рабінович

Як стверджує Рабінович, Росія може вислати в Україну близько 2,5 млн українців, які працюють наразі в РФ

Якщо буде введенно з 2018 року особливий облік і контроль для громадян РФ, то контрзаходи росіян не змусять себе довго чекати.

Так в прямому ефірі програми «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна» народний депутат України та лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович прокоментував введення Україною біометричного контролю на своїх кордонах для всіх іноземців і, зокрема, для громадян РФ.

На думку Рабіновича, українська сторона програє, до того ж у відповідь заходи росіян не змусять себе довго чекати.

«Те, що українці програють, - це зрозуміло, тому що сьогодні в Росію їздить 2 мільйона 400 тисяч українців на рік, а росіян до нас - 112 тисяч. Тому думати тут нічого. Але ж український уряд не думає про людей, він думає зовсім про інше. Що стосується контрзаходів РФ, то вони можуть бути дуже цікавими: росіяни вже сказали про те, що наслідків можна чекати різних. Наприклад, в Україну буде відправлено 2,5 мільйона чоловік, які постійно перебувають в Росії і більш-менш заробляють», - зазначає опозиційний політик.

Також Вадим Рабінович у своїй програмі розповів про те, що станеться, якщо 2,5 мільйона українців, які перебувають в Росії, повернуться в Україну.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: