Рада відмовилася знімати недоторканність з Вілкула

Рада відмовилася знімати недоторканність з Вілкула
Олександр Вілкул

Парубій заявив, що такі результати голосування — це «сором українського парламенту»

Верховна Рада не змогла проголосувати за зняття недоторканності з народного депутата від Опозиційного блоку Олександра Вілкула.

За притягнення Вілкула до відповідальності проголосували 137 депутатів, чого не вистачило для ухвалення позитивного рішення.

Голова Ради Андрій Парубій заявив, що такі результати голосування — це «сором українського парламенту».

Раніше повідомлялося, що сьогодні Верховна Рада України розгляне подання Генеральної прокуратури України щодо співголови фракції Опозиційний блок Олександра Вілкула і члена цієї фракції Дмитра Колєснікова.

Нагадаємо, парламентський комітет з питань регламенту направив до Верховної ради подання щодо зняття недоторканості з народного депутата від фракції Опозиційний блок Олександра Вілкула.

18 вересня до Верховної Ради надійшли подання від Генерального прокурора про надання згоди парламенту на притягнення до кримінальної відповідальності народних депутатів Олександра Вілкула, Сергія Дунаєва і Дмитра Колєснікова. 

Генпрокурор Юрій Луценко під час представлення подання на засіданні Регламентного комітету ВР заявив, що Вілкула підозрюють у зловживанні службовим становищем на посаді голови ОДА. 


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: