РФ розраховує підписати безпрецедентну кількість угод із Індією

РФ розраховує підписати безпрецедентну кількість угод із Індією
Володимир Путін і Нарендра Моді

Очікується підписання до 10 нових угод в різних сферах

В рамках візиту Володимира Путіна до Індії 4 жовтня 2018 року і саміту із прем’єр-міністром Нарендрою Моді очікується підписання низки важливих контрактів в сфері військово-технічного співробітництва (ВТС). Про це повідомляє російське видання «Коммерсантъ».

Комітет із безпеки уряду Індії на минулому тижні схвалив придбання країною російської системи ППО С-400 «Тріумф» на суму в 5,5 млрд доларів. Індусів особливо цікавила детальна структура ціни контракту. Окрім того очікується підписання домовленості щодо отримання Індією 4 фрегатів проекту 11356. Попередньо повідомлялося, що два кораблі мають бути створені в РФ, а інші два збудовані на судноверфі на Гоа.

Загалом же очікується підписання 10 угод. При цьому стосуватимуться вони не лише ВТС. Також очікується підписання угоди між «Ростатомом» і Департаментом атомної енергії Індії, що має стати дорожньою картою розвитку відносин в сфері мирного атому.

В тому числі ця угода передбачатиме створення не лише нових ядерних реакторів в Індії, але і в третіх країнах. Разом із самітом лідерів РФ і Індії передбачається проведення бізнес-форуму. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: