Робота комісії з відбору нових членів НКРЕКП є прикладом для всіх держструктур, - експерт

Робота комісії з відбору нових членів НКРЕКП є прикладом для всіх держструктур, - експерт
Засідання конкурсної комісії з відбору членів НКРЕКП

Фото: twitter.com-NKREKP

На думку експерта, результати відбору кандидатів, проведеного номінаційною комісією НКРЕКП, досить об'єктивні

Номінаційна комісія з відбору кандидатів на посаду членів НКРЕКП працювала відкрито, прозоро і професійно. Таку думку озвучив експерт, директор спеціальних програм НТЦ «Психея» Геннадій Рябцев.

«Особисто у мене ніяких претензій до роботи комісії немає. Так, там, як і скрізь, можна говорити про суб'єктивність рішень, але це нормально. Адже рішення приймають суб'єкти, і у кожного члена комісії є своя особиста думка. Неможливо говорити про 100% об'єктивності, але й про упередженість мова не йде. Все приймалося відкрито, прозоро, кожен міг висловити свої пропозиції, вони були враховані секретарем комісії. Якби у нас конкурсні комісії в інших держорганах з відбору інших кандидатів працювали так, як комісія з відбору членів НКРЕКП, у нас був би набагато якісніше відбір кандидатів в держструктурах», - зазначив Геннадій Рябцев.

На думку експерта, результати відбору кандидатів, проведеного номінаційною комісією НКРЕКП, досить об'єктивні, в фінальному переліку - фахівці з великим досвідом в сфері енергетики і ринку комунальних послуг. 

«Результати близькі до тих, які можуть бути названі об'єктивними. Якщо мова про професійні якості, то кожен з цього списку має право вважатися експертом в цій сфері. По всіх кандидатах дотримані необхідні вимоги, формально вони всі відповідають висунутим критеріям, вони все проявили знання під час співбесіди, всі процедури конкурсного відбору проводилися в присутності великої кількості зацікавлених осіб, і кожен міг самостійно оцінити результати відбору. До кваліфікації кандидатів у мене ніяких претензій немає», - повідомив Геннадій Рябцев.

Нагадаємо, Номінаційна комісія з відбору нових членів НКРЕКП на засіданні 14 травня затвердила перелік з 10 кандидатів для передачі президенту України на розгляд. До переліку переможців конкурсу увійшли: Олександр Формагей, Олена Антонова, Дмитро Коваленко, Оксана Кривенко, Андрій Борисенко, Олексій Магда, Валерій Цаплін, Руслан Кайдаш, Євген Магльований, Дмитро Олефір. 

Читайте також матеріал Главкома: Безголова енергетика

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: