Росія перекинула в окупований Крим 100 бойових літаків та підводні човни

Росія перекинула в окупований Крим 100 бойових літаків та підводні човни
Крім того, своє військове угруповання в Криму Росія посилила 6 підводними човнами нового типу, що можуть бути озброєними ракетними комплексами «Калібр» з дальністю враження наземних цілей до 1500 кілометрів

«На території Криму на сьогодні додатково розгорнуто літаки нового типу – це СУ-27 та СУ-30, які здатні виконувати завдання на всю глибину Чорноморського регіону», - заявив представник Головного управління розвідки Міноборони

Росія додатково передислокувала на територію окупованого Криму 100 бойових літаків нового типу, розмістила 6 підводних човнів, орієнтовно озброєних ракетними комплексами «Калібр». Про це повідомило головне управління розвідки Міноборони України на своїй сторінці у Facebook.

«Захист узбережжя кримського півострова російські окупаційні війська посилили 16 бойовими установками ракетних комплексів «Бастіон» та «Бал», що здатні вражати цілі майже у всій акваторії», - йдеться у повідомленні.

«На території Криму на сьогодні додатково розгорнуто 100 бойових літаків нового типу – це СУ-27 та СУ-30, які здатні виконувати завдання на всю глибину Чорноморського регіону, можуть покривати територію як Кримського півострова, так і майже всю територію України», - заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький в ефірі «Крим.Реалії».

Крім того, своє військове угруповання в Криму Росія посилила 6 підводними човнами нового типу, що можуть бути озброєними ракетними комплексами «Калібр» з дальністю враження наземних цілей до 1500 кілометрів.

Як зазначила прес-служба, Росія перекинула і літаки Су-27 та Су-30, що здатні діяти на всій глибині чорноморського регіону та майже всій території України.

Як повідомлялося, Росія використовує Крим, щоб взяти під контроль Азовське море, – Столтенберг.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: