Савченко готова ще раз пройти льотну комісію

Савченко готова ще раз пройти льотну комісію

Савченко: Моє тіло не повернулося до того стану, яким воно було, коли я була військовою

Фото: Станіслав Груздєв / «Главком»

Савченко розповіла, що замість тренажерної зали для тримання себе у формі вибрала б танці

Народний депутат Надія Савченко готова пройти ще раз льотну комісію. Відповідну заяву вона зробила в інтерв’ю «Главкому».

За її словами, зараз її тіло повністю відновилося після голодування, проте через брак фізичної активності воно не повернулось до свого звичного стану.

«Після голодування тіло відновилося, органи відновилися. Зараз проблема у нестачі руху, як в тюрмі так і зараз. Я не кажу про качалки-бруси-турніки, йдеться про звичайні фізіологічні рухи. В армії я багато ходила, у мене було багато поворотних рухів – була фізична активність. Зараз у мене робота сидяча: зустріч – кава – сигарета. Моє тіло не повернулося до того стану, яким воно було, коли я була військовою. Як таких катастрофічних наслідків для здоров’я тюрма не дала. Я думаю, що якби зараз довелося проходити льотну комісію, я б її пройшла», - сказала вона.

На уточнююче питання «Главкому» Савченко відповіла, що не ходить до тренажерної зали, і любить природні рухи.

«Я люблю природні рухи, а природні рухи – це бійка. В армії часто рукопашним боєм займалась. Тренажерний зал – це окрема субкультура. Тягати до сьомого поту оце залізо – мені простіше вагони розвантажувати. Так хоч із користю тягаєш. Моя сестра любить тренажерний зал, але зараз на це все немає часу. Якби мала вибір між тренажерним і танцювальним залом, я б танцювала. Будь-які танці, немає значення», - мовила вона.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: