Савченко поскаржилась, що живою в Україні вона виявилась нікому не потрібна

Савченко поскаржилась, що живою в Україні вона виявилась нікому не потрібна
Нардеп Надія Савченко
Фото: Станіслав Груздєв, Главком

Савченко переконана, що влада піарилася на ній на міжнародному рівні

Народний депутат Надія Савченко вважає, що український політикум сподівався, що вона не повернеться живою з російської в’язниці. Таку думку вона висловила в інтерв’ю «Главкому».

«Коли я сиділа, і український політикум сподівався, що я не повернуся живою, було дуже вигідно з мене робити ікону. Для цього були задіяні великі ресурси, на це виділялися бюджетні кошти: на телеканали, журналісти про мене писали, це запускалося в голови людям, під це робилися фестивалі тощо. Це була державна програма», - заявила Савченко.

На її думку, українська влада піарилася на ній на міжнародному рівні. «Я і хлопці, які досі сидять у російських тюрмах, по ідеї, це і є програма України на міжнародному рівні: на політв’язнях можна піаритись, вони можуть показувати, який героїчний український народ, і на цьому політикам можна заробляти бонуси», - сказала Савченко.

Вона скаржиться, що коли повернулася живою в Україну, то «виявилося, що жива нікому не потрібна». «Особливо коли у неї є така впізнаваність, така слава. Це треба знищити. І почала працювати інша державна програма – з купою порохоботів, тимошенкоботів та ботів від інших політичних партій, які бачать в мені конкурента. Знову колосальне викидання ресурсу для того, щоб мою історію затерти, пов’язати її з Медведчуком або з якимось тотальним злом в Україні», - вважає Савченко.

Як повідомлялось, також Савченко заявила, що збирається брати участь у виборах президента.

Детальніше читайте в інтерв’ю Надії Савченко «Главкому»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: