Сайт петицій Білого дому заблокували, після того як петиція про Сенцова назбирала понад 100 тис. голосів

Сайт петицій Білого дому заблокували, після того як петиція про Сенцова назбирала понад 100 тис. голосів

Зазначимо, що петиція на підтримку Сенцова набрала вже понад 100 тис. голосів, що і є необхідною кількістю для її розгляду у США.

Сайт петицій Білого дому, де розміщена петиція на підтримку українського режисера Олега Сенцова, не працює для українців.

Станом на 11 годину 6 вересня сайт петицій Білого дому не працює для українських ip-адрес.

Під час спроби зайти на сайт петицій з'являється повідомлення: Доступ заборонено. Ви не маєте дозволу на доступ до сайту на цьому сервері.

.jpg_30

Доступ до сайту не працює з вечора 5 вересня.

Зазначимо, на сайті петицій Білого дому розміщена петиція на підтримку українського режисера Олега Сенцова, який утримується в російській в'язниці. Її розмістили ще 9 серпня.

У середу 5 вересня, за три дні до дедлайну (8 вересня) петиції, для того щоб її розглянула влада США, не вистачало 18,8 тис. підписів. У соцмережах українців активно закликали підписати петицію.

Додамо, станом на зараз петиція на підтримку Сенцова набрала вже понад 100 тис. голосів, що і є необхідною кількістю для її розгляду у США.

Нагадаємо, адвокат українського режисера Олега Сенцова, який утримується в російській в'язниці, Дмитро Дінзе опублікував нові документи з приводу прохання матері політв'язня про помилування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: