СБУ затримала коригувальника артобстрілів Миколаєва (фото)

СБУ затримала коригувальника артобстрілів Миколаєва (фото)
Наразі коригувальнику повідомлено про підозру
фото: пресслужба СБУ

У результаті дій чоловіка було зруйновано декілька споруд у місті

Контррозвідники Служби безпеки України затримали місцевого мешканця, який ініціативно збирав і поширював в російських інтернет-спільнотах інформацію про позиції українських військ та об’єкти критичної інфраструктури у Миколаєві. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Як зазначається, у подальшому зібрана ним інформація використовувалась ворожими спецслужбами та військами для завдання ракетних та артилерійських ударів по військових і цивільних об’єктах міста. У результаті його дій було зруйновано декілька таких споруд.

«У ході обшуку, проведеного за місцем проживання фігуранта, виявлено та вилучено засоби фіксації та поширення вказаних даних. Наразі коригувальнику повідомлено про підозру. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу», – йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що контррозвідка Служби безпеки викрила і знешкодила зловмисника, який проводив розвідувально-підривну діяльність у Сумській області – збирав розвіддані щодо місць дислокації Сил оборони України поблизу державного кордону. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: