Секретар Радбезу Росії попросив пробачення за замах на прем'єра Чорногорії – The Guardian

Секретар Радбезу Росії попросив пробачення за замах на прем'єра Чорногорії – The Guardian
Секретар Ради безпеки Росії Микола Патрушев

Російська сторона запевнює, що змовники діяли самостійно, без санкції Кремля

Секретар Ради безпеки Росії Микола Патрушев під час візиту до Белграда вибачився за російських організаторів перевороту в Чорногорії, розповіли The Guardian неназвані джерела, близькі до сербського уряду.

Співрозмовник видання наголосив, що, за словами Патрушева, змовники діяли самостійно, без санкції Кремля. Зазначається, що після візиту голови Радбезу росіян депортували з Сербії. При затриманні у росіян, як повідомили сербські ЗМІ, виявили 120 тисяч євро, уніформу спецназу і спеціальне обладнання, яке дозволяло стежити за прем'єром Чорногорії Міло Джукановичем.

Раніше російська влада відкинула можливу причетність Москви до спроби організації теракту в день парламентських виборів у Чорногорії 16 жовтня.

Нагадаємо, прокуратура Чорногорії заявила, що зірвала плани російських націоналістів убити прем'єр-міністра Міло Джукановіча під час парламентських виборів 16 жовтня.

Вчора ж Джуканович звинуватив проросійську опозиційну партію «Демократичний фронт» у спробі його вбивства в день парламентських виборів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: