«Слуги народу» просять Шмигаля пом’якшити карантин в регіонах, де мало інфікованих

«Слуги народу» просять Шмигаля пом’якшити карантин в регіонах, де мало інфікованих
Нардепи просять прем'єра пом’якшити карантин в регіонах, де мало інфікованих

В залежності від кількості інфікованих в кожному регіоні мають бути відповідні обмежувальні заходи, зазначила Кравчук

Депутати від фракції «Слуга Народу» звернулись до прем’єр-міністра Дениса Шмигаля з проханням пом’якшити карантин у тих регіонах, де невелика кількість інфікованих коронавірусом.

Про це повідомила заступниця глави владної фракції Євгенія Кравчук.

«Пожежу потрібно гасити там, де горить. Те ж саме стосується заходів проти коронавірусу. В різних регіонах країни рівень захворюваності суттєво відрізняється», — зазначила вона.

Депутатка вважає логічним, що в залежності від кількості інфікованих в кожному регіоні мають бути відповідні обмежувальні заходи, бо на тлі пандемії «назрівають економічна та трудова кризи».

«Більшість населення фактично залишилася без роботи та грошей — і ми не можемо закривати на це очі. Тому частина депутатів фракції «Слуга Народу» звернулися до прем’єр-міністра Дениса Шмигаля з проханням розглянути можливість послабити карантин там, де коронавірусна інфекція поширюється відносно повільно», — написала Кравчук.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Денис Шмигаль оприлюднив план виходу з карантину в Україні, який складається з п’яти етапів.

Напередодні президент України Володимир Зеленський назвав умови для плавного виходу країни з карантину і анонсував представлення невдовзі прем'єр-міністром відповідного сценарію.

 Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: