Смертельна пожежа на Харківщині: робітники не могли самостійно вийти з палаючого цеху

Смертельна пожежа на Харківщині: робітники не могли самостійно вийти з палаючого цеху
Фото: ГУ ДСНС України у Харківській області

На момент прибуття рятувальників вогонь охопив близько 1000 кв.м. утеплювача стін та даху

В ході масштабної пожежі в залізобетонному цеху з металообробки в селі Хроли на Харківщині рятувальники врятували шістьох людей.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Харківській області.

Зазначається, що на момент прибуття вогнеборців вогонь охопив близько 1000 кв.м. утеплювача стін та даху. До ліквідації займання залучили 52 рятувальники та 12 одиниць спецтехніки.

«Розвідка пожежі встановила наявність людей всередині палаючого приміщення. Вони не могли самостійно залишити його, тому що шляхи евакуації були відрізані вогнем та димом. На порятунок негайно вирушили 5 ланок газодимозахисників, котрі відшукали в диму 6 працівників і негайно винесли їх на свіже повітря», - говориться у повідомленні.

Всі врятовані отримали отруєння чадним газом і були доставлені до лікарні. Згодом четверо з постраждалих від госпіталізації відмовились.

«Ще одного працівника (сьомого), якого знайшли на місці пожежі, врятувати не вдалося – на той момент він вже не подавав ознак життя», - повідомили в ДСНС.

Причина виникнення пожежі встановлюється.

Раніше повідомлялося, що на Харківщині у виробничому приміщенні ТОВ «Технокоммет» в селі Хроли внаслідок пожежі загинула людина.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: