Співпраця з «Вишеградською четвіркою» допоможе інтегрувати Україну до європейського простору, - Гройсман

Співпраця з «Вишеградською четвіркою» допоможе інтегрувати Україну до європейського простору, - Гройсман

Прем'єр перебуває з робочим візитом у Польщі

Поглиблення співробітництва України і країн «Вишеградської четвірки» дасть можливість країні більш якісніше проводити реформи та інтегруватися в європейський і євроатлантичний простір. Про це на спільній прес-конференції з главами урядів організації заявив прем'єр Володимир Гройсман, повідомляє прес-служба Кабміну.

«Ми цілком оптимістично дивимося в майбутнє. Ми вважаємо, що маємо дуже гарні основи для поглиблення нашого співробітництва. Ми вважаємо, що поглиблення співпраці з країнами «Вишеградської четвірки» дасть можливість більш якісно нам проводити реформи в країні і більш якісно інтегруватися в європейський і євроатлантичний простір», - зазначив Гройсман, додавши, що уряд України в такому співробітництві зацікавлений.

Прем'єр також підкреслив, що європейський шлях України є непростим з огляду на російську агресію, однак у країні вдалося за декілька років провести важливі зміни.

«Так, спостерігається прогрес у сфері державного управління, відновлюється довіра до системи правосуддя, розпочато ефективну боротьбу з корупцією, перебудовується енергетична система і докладаються зусилля для досягнення енергонезалежності країни», - сказав прем'єр, подякувавши Словаччині за підтримку України у даній сфері.

Він також повідомив, що сьогоднішня зустріч буде мати низку ініціатив щодо поглиблення співпраці в інфраструктурній сфері, економічній та енергетичній сферах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: