Справа Черновецького: Суд дозволив затримати екс-мера Києва

Справа Черновецького: Суд дозволив затримати екс-мера Києва
Екс-мер Києва Леонід Черновецький

Черновецький фігурує у кримінальному провадженні за фактом незаконного будівництва вертолітного майданчика на Парковій дорозі у столиці

Слідчі ГПУ отримали дозвіл суду на затримання Леоніда Черновецького з метою приводу для участі у розгляді клопотання про арешт екс-мера Києва.

Про це повідомила речник ГПУ Лариса Сарган у Facebook.

«25.07.2017 слідчими ГПУ отримано дозвіл суду на затримання Леоніда Черновецького з метою приводу для участі у розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», - йдеться у повідомленні.

Вона нагадала, що Черновецький фігурує у кримінальному провадженні за фактом незаконного будівництва об’єкту інженерної та транспортної інфраструктури (вертолітного майданчика) на Парковій дорозі в місті Києві.

«Ураховуючи, що підозрюваний ухиляється від слідства та його місцезнаходження не відоме, отримано дозвіл суду на його затримання», - написала Сарган.

14 липня 2017 року колишньому Київському міському голові Черновецькому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 364 КК України.

Екс-мер Києва Леонід Черновецький заявив, що оголошена йому підозра у зловживанні владою є помстою з боку генерального прокурора Юрія Луценка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: