Справа про держзраду Януковича: суд допитує Шуляка

Справа про держзраду Януковича: суд допитує Шуляка
Фото: Цензор.нет

Екс-командувач внутрішніх військ МВС України заперечив мирний характер протестів на Майдані

Оболонський районний суд Києва у четвер, 17 травня, продовжує допит свідків захисту в справі колишнього президента України Віктора Януковича, якого звинувачують у державній зраді.

Свідчення дає колишній командувач внутрішніх військ МВС України Станіслав Шуляк, якого допитують у режимі відеоконференції з окупованого Сімферополя.

У своїх свідченнях Шуляк заперечує мирний характер протестів на Майдані. «Це були провокативні дії з елементами тяжких і особливо тяжких злочинів. Тільки 1 грудня в госпіталь МВС надійшло більше 100 співробітників. За весь час Майдану більше тисячі поранених співробітників МВС, з них 258 – з тяжкими пораненнями, включно з вогнепальними», – заявив Шуляк.

Як відомо, на засіданні 3 травня Оболонський районний суд Києва скасував судові дебати й повернувся до допиту свідків захисту.

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва дав дозвіл на спеціальне досудове розслідування стосовно екс-міністра внутрішніх справ часів Януковича Віталія Захарченка, підозрюваного у злочинах проти людяності під час Євромайдану.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: