Справа про розтрату в Міноборони: суд відпустив одного з інвесторів «Трейд Коммодіті»

Справа про розтрату в Міноборони: суд відпустив одного з інвесторів «Трейд Коммодіті»
Володимир Трофименко

САП незадоволена рішенням суду і буде подавати апеляцію на цей вирок

Солом'янський районний суд Києва відпустив під особисте зобов'язання одного з інвесторів «Трейд Коммодіті» Володимира Трофименка, якого підозрюють у причетності до злочинної схеми із закупівлі палива Міністерством оборони.

Трофименка зобов'язали з'являтися за викликом слідчих, здати закордонні паспорти і не спілкуватися з іншими підозрюваними. Також він зобов'язаний носити електронний браслет і не залишати м. Київ.

Після закінчення засідання прокурор у справі Максим Грищук сказав, що САП незадоволена рішенням суду і буде подавати апеляцію на цей вирок.

Нагадаємо, працівники Національного антикорупційного бюро затримали Трофименка 16 жовтня.

11 жовтня  стало відомо про затримання заступника міністра міністра оборони через масштабні розкрадання державних коштів під закупівель пального на потреби Збройних сил України. Журналісти дізнались, що детективи НАБУ затримали  заступника міністра оборони генерал-лейтенанта Ігоря Павловського.

Холодницький під час брифінгу стосовно розкрадання 150 мільйонів гривень у Міністерстві оборони повідомив, що антикорупційна прокуратура працює над тим, щоб повернути ці гроші державі.

12 жовтня НАБУ повідомило про підозру ще 2 чиновникам Міноборони у розтраті державних коштів при закупівлі палива.

Також відомо, що компанія партнера нардепа Грановського фігурує у справі про розтрату в Міноборони. Мова йде про минулорічний тендер, на якому перемогу здобула компанія «Трейд Коммодіті» пов’язана із бізнесменом Андрієм Адамовським. У компанії «Трейд Коммодіті» заявили, що готові допомагати слідству НАБУ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: